Despre noi

Servway Marine s-a dezvoltat pentru a oferi servicii de calitate

Descriere companie si istoric

Servwey Marine isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor si reparatiilor navale, in domeniul industriei on si offshore precum si in domeniul constructiilor civile. Oferim servicii personalizate la cele mai înalte standarde prin rețeaua noastră globală de parteneri formată din ingineri și tehnicieni cu înaltă pregătire. Ne-am angajat să oferim servicii superioare programate sau de urgență, chiar și în cele mai stricte orare și porturi îndepărtate. Datorita calitatii furnizate si a respectarii termenelor, firma a stabilit parteneriate cu clienti din Europa.

Misiune

Credem ca numai oferind calitate ne putem pastra pozitia obtinuta, de aceea ne straduim sa fim in permanenta alaturi de clientii nostri si sa venim in intampinarea nevoilor concrete cu solutii optime.

Principii

Respectam termenele negociate, finalizand toate formalitatile necesare in timp util incat sa primiti serviciul dorit exact atunci cand aveti nevoie!

Viziune

Dar, mai presus de toate, puteti fi siguri ca tratam cu seriozitate fiecare proiect, fiecare contract, transformand astfel un client intr-un partener de lunga durata.